Post by bobscamilelat on Feb 24, 2022 13:06:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ تلاش آجر شکن ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ تلاش آجر شکن IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک طلای نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ تلاش آجر شکن 2022 version ▞▞▞
磚塊破壞任務 街機 ysd
بازی عالی است، اما به شدت به گزینه "تنظیم خوب" نیاز دارد. صفحه نمایش های تلفن های مدرن به قدری حساس هستند که برداشتن انگشت از روی صفحه بدون حرکت اندکی خط هدف تقریبا غیرممکن است. انجام این بازی در ماشین یا هر نوع وسیله نقلیه در حال حرکت بی معنی است زیرا توپ هرگز به جایی که در نظر گرفته شده نمی رود. چند فلش جهت دار به ما بدهید تا خط را تنظیم کنیم و سپس یک دکمه رها کردن برای شلیک توپ.
แบ่งอิฐสืบเสาะของ อาร์เคด abol
من عاشق این واقعیت هستم که تبلیغات فقط در منو نمایش داده می شوند و به هیچ وجه در گیم پلی بازی اختلال ایجاد نمی کنند، تبلیغات باید به این صورت پخش شوند، نه اینکه در حین بازی یا انجام هر کاری ظاهر شوند و هر صدای احمقانه ای را پخش کنند. بیصدا است و در پنجرهای بالای منو قرار دارد بدون اینکه شما را به صفحهای دیگر هدایت کند. بازی هم سرگرم کننده است. ویرایش: هرگز فکر نمی کنم، بلافاصله پس از نوشتن این بررسی، به صفحه جداگانه ای منتقل شدم که یک تبلیغ را نشان می دهد در حالی که به منوی سطوح می رویم.
عالی بود بازیش خیلی سرگرم کننده
این یک بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز است. تنها پیشرفتی که باید انجام شود، میزان پاداش دریافتی (فقط 30) در رابطه با آنچه در مواقع نیاز استفاده می شود است. (مبلغ پایه 200 )
به طور تصادفی امتیازهایی را که به دست می آورید از بین می برد، همچنین همان سطوح را بارها و بارها بازی کنید.
این یک بازی فانتزی نیست، اما یکی از قاتلان زمان من است. بله، بعد از هر سطح تبلیغات وجود دارد، اما سطوح آنقدر طولانی می شود که من اهمیتی نمی دهم.برخی از داوران گفتهاند که حرکات توپ غیرقابل پیشبینی است، اما من چنین نمیدانم - گاهی اوقات سخت است که به شکل دقیق بلوکها (مربع یا برش مورب) جایی که میخواهید به آن برود، تنظیم کنید. جایی که به یک بلوک ضربه میزنید، و اینکه آیا آیتمهای اضافی در میدان وجود دارد (یک چیز کوچک الماسی شکل باعث میشود که توپها بهطور غیرقابل پیشبینی از بالای "وجهی" خود پرش کنند). من اینها را دوست دارم و استراتژی را بر اساس آن برنامه ریزی می کنم. هیچ اژدها یا الف های کوچولوی تهوع آور، هیچ موسیقی متن جذابی، هیچ بازی فرعی که من دیده ام وجود ندارد - فقط یک پازل استراتژی ساده.
UNO!™ کارت veba
عالی خوب خوب خوب عالی عالی
تبلیغات بسیار ناپسند هستند. آنها بسیار زیاد، طولانی و بدتر از همه آنها به طور پیش فرض صداهای بلند دارند. صداها باعث میشود که بازی در هر مکانی در مکان عمومی غیرممکن شود یا اگر به موسیقی خود گوش میدهید، آن را متوقف میکند. این روزها به دلیل فرکانس و صداهای تبلیغات کمتر و کمتر بازی می کنم.
عادی
من تازه شروع به بازی کردن این بازی کردم، پس هنوز "دارمش"! اما، تا اینجا، واقعا سرگرم کننده است!! اگر اوضاع به همین منوال پیش برود، این را به 5 ستاره به روز می کنم. از آنجایی که قبلاً هرگز چنین بازی ای انجام نداده بودم، تا حدودی محافظه کار هستم. 🙄
شما حداقل یک تبلیغ بین بازی دریافت می کنید و زمانی که به سطح 75 رسیدید، تقریبا غیرممکن است که بدون هدر دادن پول برای افزایش قدرت، از آن عبور کنید. من همه طرفدار بازیهای حمایت مالی هستم (مخصوصاً وقتی برای شما تبلیغات اسپم نمیکنند) اما دوست ندارم برای تکمیل یک سطح مجبور به پرداخت هزینه کنم، مخصوصاً وقتی هیچ تضمینی وجود ندارد که استفاده از پاور آپها باعث شود حتی طبق برنامه کار کنید به نظر می رسد که مجبور به جدا شدن از پول نقد خود باشید، اخیراً در بازی ها یک اتفاق رایج است و فقط بدتر می شود.
گوشه ها را دوست ندارد. به نظر می رسد که گوشه ها کنترل را در دست گرفته و موقعیت توپ را خراب می کنند. مهم نیست که توپ را در کجا قرار می دهید، همیشه گوشه ای از یک بلوک را پیدا می کند و توپ ها را مستقیماً از شبکه به پایین می فرستد. 5 ستاره اگر بتوان این مشکل را برطرف کرد.
تبلیغات خیلی زیاد!!!! تبلیغات خیلی طولانی هستند!! به همین دلیل حذف نصب شد!!! حتی بعد از اینکه روی آن کلیک کردید و تبلیغ کردید تا "جوایز" را دریافت کنید، پس از پایان آن تبلیغ، یک تبلیغ دیگر برای اجرای بازی روی می دهد!!! WAAAAAAY تبلیغات خیلی زیاد!!!! و علاوه بر این، شما حتی تمام جوایزی را که در حال تماشای تبلیغ برای آنها هستید، دریافت نمی کنید!!!
سلام
من واقعا بازی را دوست دارم اما همه چیز بسیار گران است. منظورم این است که از آنجایی که قیمت ها بسیار بالا است، حداقل باید بتوانیم با اتمام هر مرحله الماس کسب کنیم، به خصوص اگر با 3 ستاره کامل شود. و این تنها دلیلی است که به این بازی 3 از 5 ستاره دادم. اگر این قبلاً گنجانده شده بود، 5 ستاره می دادم.
بازیش خیلی خوبه ممنون از سازندش
من قبلا این بازی را دوست داشتم. اما آپدیت جدید به شدت آن را خراب کرده است. وقتی توپ ها را شلیک می کنید از کناره ها ناپدید می شوند. بازی کردن را غیرممکن کرده است. پس از رفع مشکل، بررسی خود را بهروزرسانی میکنم
این صرف زمان عالی است. اگر فکر می کنید تنها هستید این بازی را انجام دهید و از آن لذت ببرید.
من عاشق همه چیز در مورد این بازی هستم! از من 4 ستاره گرفت زیرا وقتی سعی می کنم برنامه را ببندم به جای خروج دوباره راه اندازی می شود. من باید 2 تا 5 بار تلاش کنم تا برنامه واقعا بسته شود و خارج شود! مزاحم!
قادر به انتقال پیشرفت من از تلفن قدیمی به تلفن جدیدتر نیستم
بازی عالی است اما گاهی اوقات برخی از تبلیغات محدودیت زمانی ندارند و شما را مجبور می کنند به محصول آنها دسترسی پیدا کنید یا به طور کامل از برنامه خارج شوید و حافظه را پاک کنید و بازی را مجدداً راه اندازی کنید تا بتوانید به بازی ادامه دهید.
من واقعاً از این مفهوم سرگرم کننده لذت می بردم تا اینکه به سطحی رسیدم که نمی توانم هفته ها از آن عبور کنم، حتی هر روز بازی کنم. بسیاری از سطوح آنقدر سخت هستند که در نهایت حوصله شما سر میرود، من به حذف نصب فکر میکنم زیرا سرگرمی به ناامیدی تبدیل میشود، (بدون پرداخت هزینه) از هیچ گزینهای برای کمک به شما برای رسیدن به سطح بعدی آگاه نیستم.
بیسار عالی واقعا سازنده این دستش درد نکنه براش دعای هدایت میکنم
خیلی عالیه.
اخیراً بازی با یخ زدن بازی در بدترین لحظات دچار مشکل شده است و اخیراً توپ ها از دیوارها عبور می کنند و از آنها پرتاب نمی شوند.
من برای حذف تبلیغات پول پرداخت کردم، اما هنوز تعداد زیادی تبلیغات وجود دارد.
خوبه عالی .
اقا نصب میشه ولی وارد نشده خارج میشه
بازی عالی بود، تاکید می کنم عالی بود. من به سطح 504 رسیدم حالا یک مشکل وجود دارد که من را از ادامه دادن منع می کند
این یکی از بازیهایی است که میخواهم به غیر از Helix Jump بازی کنم. شغل خوب - در اصطلاح، خسته نباشی. اما می خواهم بگویم که اگر هر روز چالش هایی مانند بازی Word Play که چالش های روزمره دارد، سرگرم کننده تر خواهد بود. در واقع این یک تا خوب است.
باید یک تابع نوع "آیا مطمئن هستید" با برخی از توابع مانند دکمه لغو به ارزش 200 سنگ وجود داشته باشد.نمیتوانم به شما بگویم که چند بار یک عکس خوب ردیف کردهام، آن را گرفتهام، سپس به طور تصادفی خنثیسازی را انجام دادهام، و سپس نمیتوانم آن عکس را پس بگیرم، صدها جواهر را در یک زمان کاملاً هدر دادهام! سپس، البته، آن جواهرات هدر رفته به این معنی است که من شانس کمتری برای گذراندن سطوح بالاتر به دلیل سختی شدید و کمبود جواهرات برای تقویت دارم. اگر این مشکل قابل رفع است ... لطفا انجام دهید
بهترین بازی دنیای من
این یک بازی اعتیاد آور است. من واقعاً به روز رسانی جدید را دوست دارم که به شما سطوح بیشتری می دهد و می توانید الماس های زیادی کسب کنید. من این بازی را در حین تماشای فیلم، ویدیو، حتی گوش دادن به سخنرانی در دانشگاهم انجام داده ام. این یک بازی پسزمینه عالی است که به شما کمک میکند اگر مثل من هستید و به تحریکهای متعدد نیاز دارید تمرکز کنید. همچنین بسیار راضی کننده است. یک مزیت بزرگ قطعاً تعداد کم تبلیغات است. من آن را به شدت توصیه می کنم.
عالس
عاشق این برنامه!!! امیدوارم این بازی اینقدر تبلیغات نداشته باشه مثل آخرینی که من داشتم و پاک کردم. تا اینجا این یکی خیلی بد نیست و بازی خودش فوق العاده اعتیاد آور است!!! دوستش دارم!
بازی بسیار شیرین آجر شکن. من افکت نئون را دوست دارم.
بازی فوق العاده اعتیاد آور! من نظراتی را دیدهام که میگویند سطوح بسیار زیادی وجود دارد که باید جواهرات بخرید/استفاده کنید تا آنها را پاس کنید، من اصلاً چنین چیزی را پیدا نکردم. من در سطح 189 گیر کرده ام و هرگز از جواهر استفاده نکرده ام. با این حال، ممکن است به زودی، زیرا این سطح شکست ناپذیر است. من آن را به مدت دو ساعت بدون وقفه بازی کرده ام و نمی توانم به تکمیل آن نزدیک شوم. ویرایش شده برای افزودن: من بالاخره این سطح را پشت سر گذاشتم و هنوز از هیچ سنگ قیمتی استفاده نکرده ام. اون سطح سخت بود!!
بازی به خودی خود خوب است اما تبلیغات بسیار تهاجمی هستند. من فقط یک تبلیغ ویدیویی داشتم که نیمی از صفحه نمایش را در اواسط پخش اشغال می کند (که باعث این بررسی می شود) بدون اینکه راهی برای حذف آن به غیر از انتظار برای پایان آن وجود داشته باشد. من تبلیغات بنری و ویدیوی ثابت را بعد از آن تحمل خواهم کرد، اما در طول بازی فقط مضحک و غیر ضروری است.
من به این بازی امتیاز 5 می دادم اما در چند روز گذشته به طور تصادفی بیش از 500 سنگ قیمتی را که برای سطوح دشوار پس انداز می کردم، خرج کرده است. این باحال نیست. همین الان که در آخرین توپ بودم و قطعا برنده می شدم از 300 جواهر استفاده کردم. این من را ناراحت می کند و من از شر این برنامه خلاص می شوم و مشابه دیگری پیدا می کنم.
این یک بازی خوب است، اگرچه در مورد تبلیغات و تبلیغات نسبتاً تهاجمی است و باعث میشود بازی بهشدت کمتر چالش برانگیز باشد، به گونهای که بیشتر سرگرمکننده باشد و باید پول خرج کنید تا از این بازی لذت ببرید.
زمانی که نمی توانید یک سطح را بدون تماشای تبلیغات به پایان برسانید و تبلیغات بارگیری نمی شوند بسیار آزاردهنده است، بنابراین باید دوباره شروع کنید
Ķieģeļu sabrukuma kvestu Arkādes spēles bfhv
عالی... اما امتیازات الماس در برابر آن بسیار کم است.
آنها در این بازی یک توقف سطحی دارند که وقتی من سعی کردم از آن خارج شوم، آن را در حساب Google به قیمت 99 دلار خریداری کرد. من تنظیمات Google Play خود را بررسی کردم و آنها به درستی تنظیم شده اند تا از این اتفاق جلوگیری شود، اما این کار انجام شد. این بازی بد است، تبلیغات زیادی دارد و ظاهراً آنها فقط می توانند پول شما را بگیرند.
خیلی عالیه کسی که این بازی رو درست کرده دستشششششششش درددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددش
هنگام انتخاب تبلیغات، استانداردهایی را رعایت کنید. به دلیل تبلیغات مبتذل بعد از هر مرحله این بازی را حذف نصب کرد.
عالی،
ساده، اعتیادآور، سرگرم کننده، هرگز تغییر نمی کند (بدون BS اضافی!) اما، با آمدن هیئت مدیره بعدی، برنده شدن برخی از آنها بدون خریدن یاقوت های اضافی برای بازی تقریباً غیرممکن است - به طوری که بد است.
بازی مفرح. بسیار چالش برانگیز تا جایی که فکر می کنید عبور از آن غیرممکن است. طرفدار: تبلیغات را در بین هر سطح به شما نشان ندهید. منفی: این یک بازی رایگان است. تبلیغات خواهد داشت.
اولش راحت بود بازیش و ازش لذت بردم تا اینکه به سطح 500 رسیدم خیلی سخت بود و مجبور شدم حذفش کنم.. بازی خوبی نیست